Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-07-02
|
Kategorier:

Nyheter,

Örkelljunga

Byggstatus i nordvästra Örkelljunga

Nordvästra Örkelljunga är som vi tidigare berättat uppdelat i två etapper. I etapp 1 har vi i dagsläget installerat och driftsatt ungefär 67 procent av fastigheterna och vi fortsätter driftsätta under sommaren. De flesta ska vara klara till månadsskiftet september/oktober. Vi har ännu inte fått svar angående vår ansökan om ledningsrätt i Fasalt Fritidsby.

I etapp 2 har vi inlett arbetet och grävt ungefär 1,5 mil. Vi sätter en nod (en knutpunkt i ett nätverk) i Mattarp inom två veckor. Vi planerar att börja driftsätta installerad fiber i slutet av juli, början augusti.

Har du inte fått din fibermottagare installerad kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen. Driftsättning av fibern löpande under projektets gång.

Notera att det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) efter installationen. Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi kommer inte behöva besöka din bostad igen. När din fiber är driftsatt får du ett välkomstmejl från oss, du kan även se att WAN- och PWR lampan lyser på din fibermottagare. Då är det fritt fram för dig som kund att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer.

Med det vill vi önska er en fortsatt trevlig sommar!

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan