Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-06-04
|
Kategorier:

Nyheter,

Lund

Byggstatus i sydöstra Lund

Vi vill meddela er kunder som ännu inte fått sin fiber installerad att vi dessvärre har stött på en försening. Under påsken blev arbetet stoppat av Trafikverket i närheten av Alberta. Anledningen är att fiberslangen var nedgrävd fel. Det förhindrade vidare schaktning mot Grevie. Vi har haft platsmöte och samråd Trafikverket och vi arbetar nu med att åtgärda felet. Det här måste bli klart innan vi kan fortsätta schakta vidare på planerad sträcka. Under tiden har vi samlat in alla markavtal som krävs för att nå Grevie utom fyra.
Vi har också sökt tillstånd inne i Grevie och i juni kommer vi ha samråd på plats med Trafikverket.

Arbetet med att gräva i norra Grevie startar nu i juni så då kommer ni se mer av oss. Det kommer ske ett avbrott gällande fiberutbyggnaden under byggsemestrarna men ambitionen är att få fram fibersignalen till Grevie när de är över. Dock är vi beroende av de sista markavtalen för att den planen ska hålla.

Arbete pågår också för att etablera noden i Vismarlöv men det saknas ett antal markavtal för att nå ner hela vägen från noden i Alberta. Prognosen är att nå fram under hösten.
Vi har sökt dispens från Länsstyrelsen för att få tillstånd att gräva inom Häckeberga naturvårdsområde. Handläggning pågår och väntas bli klart till hösten. Länsstyrelsen har ungefär 6 månaders handläggningstid för dessa ärenden.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan