Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-04-09
|
Kategorier:

Nyheter,

Osby

Byggstatus i Osby-Visseltofta

Nu har fiberutbyggnaden satt igång. Vi börjar med utbyggnaden av stamnätet med start i Osby mot Visseltofta, söder om väg 15. Det pågår samtidigt grävarbete runt Vesljunga där vi gräver mot Visseltofta. Andra etappen går norr om väg 15 och omfattar Gräsljunga, Bejstorp, Kylen med omnejd mot Holmö och Hästveda.

Den grova tidsplanen är att vi ska börja med kundinstallationerna i augusti och dessa kommer pågå till sommaren 2020. Ambitionen är att hela projektet ska vara klart hösten av 2020.

Vår entreprenör kommer i god tid kontakta dig inför planeringen av tomtschakt och installation av fibermottagare i din fastighet.

Köpte du en fiberanslutning till en kostnad mindre än 19 900 kr med valet att gräva själv?
Om du inte vill gräva på tomten själv kan vi erbjuda er att köpa till tomtgrävning för 165 kr /meter inklusive moms. Vid beställning av tomtgrävning kontakta vår kundservice på 0200-43 00 00 eller via mejl här.

Vår gräventreprenör kommer då att kontakta dig för en kundprojektering samt fastställa kostnaden för arbetet.

Information om du ska gräva själv
Slangen som ska grävas ner är en markslang speciellt framtagen för det här ändamålet. Det är endast denna slang som får användas. Den går också att lägga i befintligt rör om sådant finns.

Slangen kommer att avlämnas vid tomtgränsen tillsammans med ett sök och varningsband. I de flesta fallen kommer slangen redan vara kopplad i stråket men i vissa fall så kommer det att sitta en pinne dit vi önskar att ni avslutar. Vill ni gräva ner slangen innan vi kommit fram till er tomt är det okej att hämta slang och sökband på etableringen på Holmö 1030B.

Dokumentera för egen del var ni förlägger slangen då vi ej gör någon dokumentation över slangdragning på tomten. Vi dokumenterar övrig slangdragning i fiberutbyggnaden.

Vi önskar att ni gräver ner slangen inom 30 dagar från det att vi lämnat av slangen vid tomtgränsen, detta för att vi ska kunna ansluta er så fort som möjligt.

Tillvägagångssätt;

Om du har frågor gällande informationen om att gräva själv är du välkommen att kontakta ftth.osby@optotech.se

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan