Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-04-03
|
Kategorier:

Nyheter,

Vellinge

Byggstatus i Vellinge

Vi har hittills grävt 94 000 meter av planerade 159 000 meter och i dagsläget har 32 procent av kunderna i projektet fått sin fiberanslutning driftsatt. Ambitionen är fortfarande att vara klara med hela fiberutbyggnaden under tredje kvartalet 2019.

Som ni som bor på västra sidan av motorvägen har märkt har vi inte kunnat uppfylla ambitionen om att vara klara med utbyggnaden. Vi har dragits med problem med avgrävningar i vår kanalisation. Nu kämpas det för fullt med att avsluta arbetet med installationerna här under andra kvartalet.

På östra sidan fortgår arbetet enligt plan.

Har du inte fått din fibermottagare installerad eller tomten schaktad så kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.
För att kunna säkerställa att signalen kommer fram ber vi dig se till att din fiberdosa är strömsatt (PWR-lampan lyser). När din fiber är driftsatt får du ett välkomstmejl från oss , du kan se att WAN-lampan lyser på din fiberdosa. Då är det fritt fram för dig som kund att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan