Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-03-14
|
Kategorier:

Nyheter,

Svalöv

Byggstatus i Svalöv

Vi har delat upp fiberutbyggnaden i Svalöv i två etapper. Det är för att effektivisera arbetet samt minska effekterna av vår framfart. Etapp 1 som är ett område i sydvästra Svalöv kommer att starta nu i april och pågå resten av året. Den fiberutbyggnaden kommer NCC att utföra på uppdrag av oss. De kommer att börja gräva i området runt Sireköpinge. Du som beställt en fiberinstallation kommer i god tid innan tomtschakt och installation av fibermottagare inomhus, bli kontaktad av entreprenören för genomgång och planering.

Etapp två kommer att starta upp under slutet av 2019. I den etappen pågår finprojekteringen som sedan ligger till grund för upphandling av den entreprenör som ska genomföra utbyggnaden. Dock har en samförläggning med E.ON redan påbörjats på vissa sträckor.

Om du som fastighetsägare inte redan beställt en anslutning men nu vill följa med på fibertåget kontakta vår kundservice!

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan