Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-02-25
|
Kategorier:

Nyheter,

Malmö

Byggstatus på Malmö landsbygd, första etappen

Under december påbörjade vi arbetet med att installera och driftsätta fibern och ungefär en fjärdedel av fastigheterna är klara. I senaste utskicket kommunicerade vi att planen var att alla fastigheter skulle ha fått sin fiber under första halvåret. Vi får justera den planen till att alla ska ha fått sin fiber driftsatt under tredje kvartalet 2019. Anledningen till förskjutningen är dels att vi fick problem med några väldigt regniga dagar vilket gjorde att vi inte kunde schakta på åkrarna. Samt att vi inte fått till de sista markavtalen som behövs, vilket hindrar oss från att komma fram till vissa fastigheter. Men vi arbetar för fullt med att lösa det och jobba ikapp den förlorade tiden.

Påminner också om detta: har du ännu inte fått ett inbokat möte för genomgång av fiberinstallationen hos dig kommer du bli kontaktad av vår entreprenör.

Notera att det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) efter installationen. Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi kommer inte behöva besöka din bostad igen.

När din fiber är driftsatt får du ett välkomstmejl från oss, du kan även se att WAN- och PWR lampan lyser på din fibermottagare. Då är det fritt fram för dig som kund att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan