Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-02-04
|
Kategorier:

Nyheter,

Lund

Byggstatus i sydöstra Lund

Som vi tidigare berättat var planen att driftsätta vår nod i Alberta under oktober. På grund av försenat tillstånd kunde vi tyvärr inte göra det då utan det kommer ske under början av februari. Noden är knutpunkten mellan vårt stamnät och områdesnätet.

I dagsläget har vi grävt 4 mil av planerade 23 mil och vi har installerat fibern genom slangen som vi grävt ner för stamnätet. Vi har också gjort cirka 80 procent av kundinstallationerna. Har du inte fått din fibermottagare installerad eller tomten schaktad så kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

Från noden i Alberta kommer vi arbeta oss i nordlig och västlig riktning. Vi är nu i Grevie och arbetar med att gräva ner vår stamledning för att ansluta mot noden i Alberta. Under första veckan i februari är vår ambition att kunder på sträckan mellan Alberta och Bonderup ska få sin fiberinstallation driftsatt.

För att kunna säkerställa att signalen kommer fram ber vi dig se till att din fiberdosa är strömsatt (PWR-lampan lyser). När din fiber är driftsatt får du ett välkomstmejl från oss , du kan se att WAN-lampan lyser på din fiberdosa. Då är det fritt fram för dig som kund att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan