Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-01-31
|
Kategorier:

Nyheter,

Trelleborg

Byggstatus i Trelleborg

Vi har tre pågående fiberprojekt i Trelleborg – Västra, Östra och Mitt

Som vi berättade senast började vi att driftsätta gjorda fiberinstallationer vid Beddingestrand. Vi hann inte riktigt klart till årsskiftet vilket var vår ambition, men planen att vara klara i östra Trelleborg under första kvartalet kvarstår.

Vi fortsätter också att jobba oss västerut mot Trelleborg Mitt. Även i det området har vi börjat driftsätta gjorda fiberinstallationer, 63 fastigheter av 829 är klara.

Efter det kommer vi påbörja arbetet i västra Trelleborg. Vi beräknar att under tredje kvartalet 2019 kunna börja installera fiber.

Har du inte fått din fibermottagare installerad eller tomten schaktad så kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

För att kunna säkerställa att signalen kommer fram ber vi dig se till att din fiberdosa är strömsatt (PWR-lampan lyser). När din fiber är driftsatt får du ett välkomstmejl från oss , du kan se att WAN-lampan lyser på din fiberdosa. Då är det fritt fram för dig som kund att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan