Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-12-05
|
Kategorier:

Nyheter,

Malmö

Byggstatus på Malmö landsbygd - öster om Trelleborgsvägen

Fiberutbyggnaden pågår för fullt och tidsplanen kvarstår där vårt mål är att du fått din fiber installerad under första halvåret 2019 och hela projektet ska vara avslutat 2019. Projektet omfattar totalt 266 fastigheter.

Har du ännu inte fått ett inbokat möte för genomgång av fiberinstallationen hos dig kommer du bli kontaktad av vår entreprenör.

Notera att det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) efter installationen. Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi kommer inte behöva besöka din bostad igen.

När din fiber är driftsatt får du ett välkomstmejl från oss, du kan även se att WAN- och PWR lampan lyser på din fibermottagare. Då är det fritt fram för dig som kund att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer.

Arbetet flyter som sagt på men som alltid vid nedläggning av kabel i marken finns det delar som kan ställa till det och nu hoppas vi på en mild vinter. Grävning i projektet sker till stor del längs med vägarna vilket kräver försiktighet, såväl från oss som från övriga trafikanter vilket blir än viktigare när vintern, och halkan, är i antågande. Glöm inte reflex!

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan