Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-21
|
Kategorier:

Nyheter,

Malmö

Byggstatus på Malmö landsbygd

På Malmö landsbygd har vi delat in fiberutbyggnaden i etapper. Just nu är vi och arbetar i ett område öster om Trelleborgsvägen där vi planerar att driftsätta ungefär hälften av alla fibermottagarna innan årsskiftet och resten efter nyåret. Sedan är det dags för en omfattande projekteringsfas där vi också ska upphandla den entreprenör som ska utföra utbyggnaden av fiber hem till dig som bor väster om Trelleborgsvägen. Vi fortsätter även med tillståndshantering samt tecknar och samlar in kvarstående markavtal hos vägföreningar samt privata och kommunala markägare för att få grävtillstånd i deras marker. Vi kommer löpande att återkomma med information gällande fiberutbyggnaden hem till dig.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan