Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-06-28
|
Kategorier:

Nyheter,

Simrishamn

Byggstatus i Bästekille

Vi arbetar huvudsakligen med att gräva ned fiber i marken samt med tomtprojekteringen hos dig som beställt en fiberanslutning. Det innebär att du tillsammans med vår entreprenör planerar installationen av fiber i din fastighet. Har du ännu inte fått ett inbokat möte för genomgång av fiberinstallationen, kommer du bli kontaktad av vår entreprenör.
För att hålla tempot uppe börjar vi även gräva ned fibern i takt med tomtprojekteringen. I dagsläget har flertalet fastigheter fått fiber nedgrävd på sin tomt och en fibermottagare installerad i fastigheten, parallellt tomtprojekteras kvarstående fastigheter i området. Notera att det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) efter installationen. Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi kommer inte behöva besöka din bostad igen.

I delar av området inväntar vi beslut för att förlägga fibern längst med Trafikverkets vägar. Trafikverket har just nu förlängda handläggningstider vilket tyvärr påverkar vår leveransplan.

Till startsidan